The four week project consisted of a collaborated effort between MKG and New Balance to create an experience to excite not only the New Balance corporate team but also their retailers, their sponsored athletes, and local elite high school athletes. Through two design decks we communicated are ideas through moodboards, graphics, floorplans, and renderings. 

Custom lockers with athletes' names and jersey numbers, a four-tier bench, and dressing  rooms made up the locker room area. Mannequins and garment racks also lined the peripheral of the space showcasing the newest pieces. 

A suspended frame with gradient treatment as well as an ‘Always In Beta’ backdrop fulfilled the photo opportunity section. 

Black wire mesh tool crib with custom service window defined the heat press station. ‘We Are New Balance Running’ banners created a scenic backdrop for the space and added branding where needed. Eclectic furniture pieces and set of bleachers provided seating while a faux grass rug tied in the event theme and provided an interesting visual for guests in the lounge area. A stage platform was also added for presentation use.